Despre Insula Lefkada:

Lefkada este considerată, pe bună dreptate, una  dintre cele mai frumoase insule din Marea Ionică şi chiar dacă  Lefkada este o insula, ea se leagă de continent printr-un drum pietruit și printr-un pod plutitor. Peste 70%  din teritoriul insulei este ocupat de munţi, acest loc fiind declarat a fi unul dintre cele mai bune zone de ciclism montan din Europa. Acest lucru presupune  existenţa mai  multor  puncte de închiriere a bicicletelor, care se poziţionează, în special, de-a lungul străzii Nidri, dar marea majoritate a bicicletelor nu sunt  întocmai  potrivite pentru un astfel de teren și sunt , mai degrabă, predestinate  pentru călătoriile în oraș.

Insula este nu doar frumoasă prin împrejurimile sale, dar şi accesibilă pentru marea majoritate a turştilor. Spre exemplu, în Portul de la Vasiliki, deseori se opresc  cei care sunt prin apropiere  şi doresc să ia masa.  Bucatele  disponibile în meniu,   variază de la preparatele  tradiționale grecești, pentru mese simple, cum ar fi carne de vită burgeri și chips-uri, toate la un preţ  relativ ieftin.  Aici, este posibil ca 2 oameni să ia o  masă copioasă  și să bea un  vin bun, pentru  mai puțin de 25 de euro.  În general,  insula este destul de bine cunoscută pentru băuturile de calitate şi destul de accesibile. În  barurile din Nidri și Vasiliki, cele mai întrebate sunt berile de la marca  Mythos și Amstel. Dar, trebuie să cunoaşteţi faptul că pe insulă există o fabrică de vin (situată la aproximativ 8 km de orașul Vasiliki), care produce un vin alb foarte bun, şi foarte răspîndit pe rafturile supermarket-urilor și în restaurantele de pe insulă.

Unul dintre punctele forte ale insulei este criminalitatea scăzută. Spre exemplu, în Vasiliki nu este un lucru neobișnuit să vedeţi  ușile sau  ferestrele la restaurant , lăsate  deschise peste noapte, sau puteţi vedea frigidere cu băuturi și congelatoare cu  îngheţată,  lăsate afară,  peste noapte, fără  nici un  fel de sistem de blocare.

Sejur la Hotel Grand Theoni Sejur la Hotel Grand Theoni

Sejur la Hotel Grand Theoni

de la 199 EUR (persoana/ sejur)
Oferta permanenta
Sejur la Vila Nidri Bay Studios Sejur la Vila Nidri Bay Studios

Sejur la Vila Nidri Bay Studios

de la 59 EUR (persoana/ sejur)
Oferta permanenta
Sejur la Hotel Tesoro Sejur la Hotel Tesoro

Sejur la Hotel Tesoro

de la 199 EUR (persoana/ sejur)
Oferta permanenta
Sjur la Hotel Tropicana Inn Sjur la Hotel Tropicana Inn

Sjur la Hotel Tropicana Inn

de la 57 EUR (persoana/ sejur)
Oferta permanenta
SC HELLAS TRAVEL SERVICE SRL

Curs valutar 2020-09-22

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.8583 0.0001
USD (Dolar SUA) 4.1224 0.0252

Viziteaza-ne pe facebook

HTS TRAVEL
Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0 0