Bine ai venit la HTS Travel!

             Îti adresez aceste rânduri în numele unei echipe de specialisti în turism, echipa pregatita sa satisfaca exigentele tale, fie ca este vorba de o calatorie personala sau de afaceri, planificarea unei vacante individuale sau de grup, o iesire în parc sau în strainatate.
            Sunt convins ca ai cautat deja pe internet amanunte si posibilitati legate de calatorie si de aceea sunt bucuros ca ai ajuns la noi,pentru ca noi te putem ajuta sa iei decizii corecte raportate la nevoile tale personale. În felul acesta beneficiezi, pe langa preturi bune, de întreaga noastra experienta acumulata în ani si masurata în satisfactii ale clientilor nostri.
Asa cum stii, piata serviciilor în turism este una dinamica, de aceea, nevoia de autodepasire, de a fi mereu cu un pas înainte în a impune noi standarde de calitate în domeniu sunt trasaturi definitorii ale oamenilor din echipa HTS Travel.
             Deoarece noi suntem legatura de încredere intre industria turismului si ceea ce-ti doresti tu de la vacanta, faptul ca ai apelat la noi te scuteste de riscurile unui salt cu ochii închisi în necunoscut, asta deoarece într-o calatorie pot aparea si aspecte neplacute, fara ca în tot acest timp sa-ti rapeasca din ineditul explorarii unor locuri noi, din farmecul descoperirii sau din tihna unui peisaj familiar.
În ceea ce priveste serviciile pe care ti le oferim, ne-am permis sa fim cât mai complecsi, în ceea ce tine de diversitate si cât mai selectivi, în ceea ce priveste calitatea.  Doresc sa cultivam împreuna, tu si echipa pe care o conduc - echipa HTS Travel,  o relatie de încredere pe care sa o pastram pentru totdeauna!
Sper ca experienta ta pe acest site sa fie una utila si placuta!
            Îti doresc vreme potrivita de vacanta, si nu uita, calatorim impreuna!
 

/ – General Manager HTS Travel
 

Beneficiind de o experienta îndelungata pe piata serviciilor din turism, HTS Travel a devenit unul dintre principalii touroperatori din România, definindu-se în acest peisaj prin calitatea si promptitudinea serviciilor, prin standardele înalte întretinute si slefuite de o echipa de adevarati profesionisti.
 HTS Travel a luat fiinta în 1996 si este o companie cu capital privat. Perioada de dezvoltare a companiei se suprapune peste perioada de maturizare a serviciilor turistice din România. În acest sens, pe lânga munca depusa pentru a dezvolta si largi o oferta serioasa ca touroperator intern si extern, prin crearea si extinderea unei puternice retele de parteneri, eforturile noastre s-au canalizat si înspre dezvoltarea propriei retele de agentii de turism cu principal obiectiv, cresterea permanenta a gradului de satisfactie al clientilor.
 
Principalul nostru  obiectiv este cresterea nivelului de satisfactie a clientului, iar pentru  îndeplinirea acestuia ne-am propus sa ne impunem si sa menninem standarde ridicate în serviciile noastre. Iata care sunt trei dintre avantajele majore ale colaborarii cu noi:

• un bun management al timpului - gratie sistemului de rezervari on-line, sistem dedicat  rezervarii de servicii interne si externe, precum si a serviciului de consultanta on-line, deservit de un centru operational de tip callcenter
• calitate a serviciilor - datorata unui management integrat, unei bune asimilari a informatiilor si afilierii noastre la importante organizatii interne si internationale de profil
• putere financiara – pârghii de negociere solide, programe de creditare si parteneriate strategice.

Printre clientii nostri, ca parteneri de drum lung, se numara atât corporatii cât si turisti individuali care ne-au oferit încredere si se bucura de întreaga noastra atentie.
 

Compania este structurata pe urmatoarele departamente:

Turism intern - organizare de vacante si calatorii în tara

HTS Travel se pozitioneaza în prezent ca fiind unul dintre principalii touroperatori la nivel national. Pentru turismul intern oferim vacante în întreaga tara. Prin intermediul nostru puteti opta pentru vacante la munte, în statiuni balneare, în pensiuni agroturistice si pe litoralul românesc al Marii Negre, destinatii pentru care contractam în fiecare an aproximativ 6500 locuri de cazare, în peste 140 hoteluri de 1 pâna la 5 stele, la tarifele cele mai competitive. Rezervarile si platile se pot face on-line în sistemul de rezervari HTS Travel, sistem care emite în timp real toate documentele de calatorie necesare, prin aceasta nemaifiind necesara deplasarea în agentii.

Turism extern outgoing - rezervari de vacanre în Europa si  întreaga lume

Pentru destinatii externe, HTS Travel va ofera vacante în Grecia, Spania, Croatia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, operând curse charter cu avionul si autocarul, pe toata perioada sezonului de vara. Se poate opta deasemenea  pentru un numar mult mai mare de destinatii externe, printre care Turcia, Tunisia, Egipt, Malta, Dubai, etc., prin intermediul operatorilor mondiali.
În sezonul de iarna organizam vacante de schi în Austria, Slovacia, Italia, Franta si Elvetia. Rezervarile se fac on-line, prin acces direct la baza de date. Practic, suntem în masura sa oferim orice destinatie externa pentru vacanta.

Revanzatorii nostri au acces la baza de date în sistemul de rezervari de unde îsi aleg vacantele solicitate de clienti, dupa care emit documentele de calatorie (vouchere). Sistemul HTS Travel Online asigura inclusiv emiterea facturilor si încasarea acestora precum si emiterea tuturor documentelor de calatorie în format electronic.

 

licenta2020.png (182 KB)asigurare 2021.png (234 KB)

SC HELLAS TRAVEL SERVICE SRL

Curs valutar 2022-01-20

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.9447 0.0002
USD (Dolar SUA) 4.3575 0.0174

Viziteaza-ne pe facebook

HTS TRAVEL
Doresc sa mă contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale

0 0